۱۳۹۹ خرداد ۱۰, شنبه

"زلزله های خاموش"

پادکست حلقه های مفقوده، قسمت سیزدهم
روز جمعه از قدیم الایام یک لطافتی به همراه داشت و برای مردم خاطره خوبی بود.
جمعه همانند ایستگاهی برای تمدد اعصاب و تسکین روح به انضمام کارهای دیگر شامل روابط خصوصی و بیرونی و بهداشتی و اقتصادی و .... بود.

۱۳۹۹ خرداد ۳, شنبه

"رمضان چیست؟ فطر کدام است؟"

پادکست حلقه های مفقوده، قسمت دوازدهم
رمضان چیست؟ ایثارگری، روزه کدام است؟ از خودگذشتگی، صوم مساویست با بردباری، صیام برابر است با همدردی با همنوع، فطر دارای پیام مهمی ست، فطرت آدمی را بیدار می کند، تا به فطرتش بازگردد، در زندگی ماشینی معنویات کنارگذاشته شده، اهم معنویات عدالت است، عدالت یعنی نبود تبعیض، زدودن ظلم، مساوات در جامعه جهانی، برابری در تقسیم اموال کره خاک، برادری با همه بدون درنظر گرفتن عقائد، تقسیمات جغرافیایی، شکل.

"توسل"

پادکست حلقه های مفقوده، قسمت یازدهم
توسل همان سوال است و سوال در واقع همان اعلام نیاز می باشد. اساسا نیاز، خمیرمایه انسان و انسان غریب عالم وجود است. توسل شفاعت گرفتن و وساطت جستن است. انسان متوسل در واقع مضطر، ملتهب و مضطرب است.
کسی که در دریا غرق می شود، فریاد استغاثه بلند می کند که نجاتم دهید. تمام انسان ها محتاج حمایت هستند، حتی قدرت ها و ابرقدرت ها، دانشمندان هم از این احتیاج مستثنی نیستند، چرا که آدمی ضعیف آفریده شده و ضعف او بر خودش آشکار است.
یک ویروس ناپیدا از چین، از یک ایالت آن کشور، مجموعه کره زمین را احاطه می کند. یک پشه ای که با چشم دیده نمی شود، آرامش تو را می گیرد.

۱۳۹۹ اردیبهشت ۳۰, سه‌شنبه

"عید فطر"

پادکست حلقه های مفقوده  قسمت دهم :

سلام
اهالی کلاس مجازی

در آستانه عید فطر هستیم، عید فطر از اعیاد دینی است، که برایش خواص زیادی گفته اند اما ما چیزی ندیدیم، از جمله خواصش این است که روزه داران زکات فطریه بدهند، به هر مقدار که می توانند، به نیازمندان، این هم با توجه به معایناتی که در سطح دریافتی های عمومی می شود، حق به حق دار نمی رسد، یعنی همه اش در یک مسیر خاص قرار می گیرد و به یک جهات معین می رود، خب وقتی که: 1- عید فطر بار اقتصادی برای فقرا نداشته باشد،2- بار خودسازی برای روزه دار نداشته باشد، یعنی بعد از یک ماه امساک، روز عید فطر می خواهد که افطار کند، امساک و افطارش عین هم باشد، هر دو در یک موقعیت نفسانی، نه در روزه صبور بوده، نه در غیر رمضان، نه در ماه رمضان خودشکنی کرده نفسش را ادب کرده، نه در بیرون از ماه.

۱۳۹۹ اردیبهشت ۲۸, یکشنبه

مدیریت احساسات در زندگی روزمره

پادکست حلقه های مفقوده قسمت ۹:
سلام، امیدوارم جمعه خوبی داشته باشید.  
در چنین روزی انسان هم شاد و هم ملول است. وقتی که می بیند در طول هفته و در کارزار زندگی برنده بوده، خوشحال می شود و وقتی می بیند که در ایام عمر بازنده بوده، متأثر می گردد. تاثر و شادمانی نشأت گرفته از حس است. احساسِ انسان، لذت را درک می کند و درد را می فهمد، هر چه هست حس درونی است که این حس را باید پرورش داد. از این رو است که می گویند فلانی احساسی است و زود به هم می ریزد یا می گویند که دچار احساسات می شود و تصمیمات عجولانه می گیرد.

۱۳۹۹ اردیبهشت ۱۹, جمعه

دستگیره‌های مطمئن

پادکست حلقه های مفقوده شماره 8: 
سلام خدمت جمعه ای های عزیز
جمعه شما ختم به خیر باد. با توجه به این که بشریت در خطرهای مختلف قرار دارد، ضرورت، اقتضا می کند که انسان ها به دستگیره های محکم تری دست پیدا کنند تا از دلهره و اضطراب و عقبات آن در امان باشد. جمعه روزی است که فی نفسه مُسَکن مردم می‌باشد. جمعه روز تعطیلی و فراغت است و به تبع آن روابط خانوادگی، فامیلی، ارتباطات تفریحی و تفرجی، با حال و هوایی که اکنون در جهان، حاکم است به لحاظ ضرورت در منزل ماندن و بیرون نرفتن و از طرفی رویداد زلزله و بیرون کردن مردم از منزلشان حاوی درس های بسیاری است.  در مجموع این حوادث بی جربزگی بشر را نشان می دهد و از بی اندازه کوچک بودن آدم حکایت می کند. وقتی که به کسی بگویید که اختیار نیست و جبر مطلق است، او باور نمی کند. ولی این موضوع خیلی مهم است که می‌گویند ما اختیار داریم، خودمان را از ویروس کرونا پنهان کنیم و در منزل قرنطینه بشویم و بیرون نیاییم، ولی ناگهان زلزله می آید و همان افراد از ترس این که زیر آوار بمانند، از منزل بیرون می آیند که سلب اختیار به طور اعم را نشان می‌دهد.

۱۳۹۹ اردیبهشت ۱۴, یکشنبه

پیام بروجردی،کاشف توحید بدون مرز به مناسبت روز کارگر

پادکست حلقه های مفقوده، شماره 7 
سلام بر اهل جمعه
این ایام برای گرامیداشت شخصیت های خاصی است که یکی از آنها هم کارگر است. شما همه کارگر هستید، چه آن که در خانه کار می کند یا آن کسی که در بیرون کار می کند، همه کارگر محسوب می گردند. اگر فقط یک روز را برای بزرگداشت کارگر تعیین کنند، این خلاف توسعه دادن به موقعیت و مقام کارگر است.

رسانه در عصر حاضر

پادکست حلقه های مفقوده، شماره صفر
سلام
رسانه دارای معجزه است که حداقل آن انتقال اخبار از اقصی نقاط جهان به دیگر نقاط می باشد. رسانه می تواند مددکار بشریت باشد و دردهای جوامع انسانی را به دیگر آحاد بشریت برساند.