۱۳۹۶ آذر ۳, جمعه

25 نوامبر، روز جهانی حذف خشونت علیه زنان

عبارت خشونت علیه زنان دو بخش دارد، یکی "خشونت"  و دیگری، " زن".
خود خشونت فی نفسه مذموم، محکوم و مطرود است. خشونت ضد منطق است. وقتی که انسان حرفی برای گفتن ندارد و دلیلی برای اثبات موضع ندارد، پس دست به شمشیر یا سلاح می زند یا به آزار دیگران می پردازد.
خشونت در هر بابی که باشد، یک عمل حیوانی است. در واقع تمدن برای بشر آمده است تا توحش از بین برود. توحش از همان ماده خشونت است، یعنی وقتی که خشونت می آید، به دنبال آن وحشت می آید. توحش، یعنی حاکمیت وحشت! خشونت همان حاکمیت وحشت بر زندگی بشراست.

۱۳۹۶ آبان ۲۶, جمعه

پیام تسلیت آقای حسین بروجردی به بازماندگان زلزله شدید در خاورمیانه

" این زلزله چه طبیعی باشد چه به دست بشر، تاسف‌ بار است و باید همه به بازماندگان کمک کنیم "
 با سلام و عرض احترام به تمام کسانی که در این بلیّه طبیعی متضرّر شده و یا داغدار گشتند.
از جامعه جهانی تقاضای همدردی‌های فکری و عملی برای این عزیزان دارم
همیشه بشر در اینگونه خطرها بوده و هست و خواهد بود و خصوصاً هر چه جلوتر می‌رویم، به گفته خودِ دانشمندان، چون در این یکصد سال اخیر معادن و ذخائر زیر زمینی تخلیه شده همانند نفت و گاز و منابع مختلف لذا معتقد هستند که اینها ساختار زمین را حفظ می‌کردند و‌ مانع از حرکت گسل‌ها می‌شدند.

۱۳۹۶ آبان ۲۵, پنجشنبه

حاکمان هم باید با رواداری نسبت به مردم خود عمل کنند

پیام آقای بروجردی به مناسبت 16 نوامبر، روز جهانی مدارا و رواداری
در سال 1995 در بیست و هشتمین نشست کنفرانس عمومی یونسکو در پاریس، اعلامیه اصول مدارا اعلام و تصویب شد.
کشورهای عضو یونسکو با تأکید بر این نکته که رواداری پیش‌شرط ضروری برای صلح در دنیا است، به ضرورت گسترش رواداری و مدارا در جوامع بشری اشاره نموده و اعلامیه اصول مدار را در شش ماده تنظیم کردند و برای اینکه این اصول را عملی سازند، روز 16 نوامبر به عنوان روز جهانی مدارا اعلام شد. در این اعلامیه، با تآکید بر آزادی عقیده که اصل مهم اعلامیه جهانی حقوق بشر است، با اشاره به خشونت و تروریسم، نژادپرستی و بیگانه ستیزی، تبعیض علیه گروه‌های آسیب پذیر جامعه…، که ریشه همه اینها در عدم تحمل و عدم مدارا است، تصریح می‌کند همه این معظلات، صلح و دمکراسی را در جهان تهدید کرده و مانع توسعه می‌شوند.

۱۳۹۶ آبان ۲۱, یکشنبه

همدیگر را دوست بداریم و با هم مهربان باشیم

پیام حسین بروجردی، زندان مدار مقاوم، به مناسبت روز جهانی مهربانی
محبت، مفهمومی مشترک بین انسان و حیوان است، یعنی غریزه و حس محبت هم در وجود انسان است و هم حیوان. انسان در دل خویشتن، محبت خود و دیگران چه همنوعانش، چه حیوانات و یا سایر موجودات را می پروراند و حتی حیوانات نیز نسبت به همنوع خود و گاه نسبت به انسان ها حس محبت دارند.
انسان اگر خودش را دوست داشته باشد به رذائل اخلاقی تن نداده، هویت انسانی خود را را از دست نمی دهد. محبت، لطافتی است که سرکشی ها، کینه توزی ها و عصبیت ها را از انسان دور می کند.

جستاری در " مکتب شکوفایی آرزو "

مکتب شکوفایی آرزو
تاریخ چند هزارساله بشریت مملو از جنگها و خونریزی هایی است که هر چند وقت یک بار گریبان گیرش شده و صلح پایدار و آرامش را به آرزویی دست نایافتنی تبدیل کرده است.

۱۳۹۶ آبان ۲۰, شنبه

پیام آقای حسین بروجردی برای کنفرانس صلح


سلام
ما یک کلاس جدید بازکردیم در بین انبوه کلاس های متنوع و مختلف عصر شکوفایی علم و اعتلای عقلانیت، تحت عنوان کاشف توحید بدون مرز، به این معنا که ما آمدیم توحید را که وحدانیت است، خداشناسی ست، دیدیم که جوابگو نبوده، به قصص انبیاء مراجعه کردیم، به متون کتب آسمانی، به نتیجه عملکرد انبیاء، اون ها رو دیدیم، پیروانشون رو دیدیم، در همه اعصار، دیدیم نمی خوره به هم، فهمیدیم که یک مشکلی در توحید هست.

ارائه قسمتی از نظریات و افکار آقای بروجردی، در چهارمین کنفرانس صلح جهانی در نیویورک

در این کنفرانس برای اولین بار مکتب نوین علمی در حیطه های انسان شناسی، جامعه شناسی و روانشناسی، بر پایه دروس آقای حسین بروجردی، کاشف توحید بدون مرز، معرفی و ثبت گردید. مکتبی با عنوان "مکتب شکوفایی آرزو"
این کنفرانس در روزهای اول تا سوم نوامبر 2017 برگزار گردید، چهار مقاله علمی – تحقیقی، از استاد بروجردی، ارائه گردید.