۱۳۸۸ بهمن ۱۰, شنبه

امریکا باید در سیاست خود نسبت به ایران آزادی مذهب را نیز لحاظ کند

نوشته شده توسط: اس.راب سبحانی

دوره دیگری از ظلم رژیم دیکتاتوری ایران به بهاییان هفته گذشته طی محاکمه نمایشی هفت تن از زنان و مردان بهایی آغاز شد . اتهام به دست داشتن در ناآرامی های اخیر ، موجب شد 300000 بهایی ایرانی خود را در خطر جدی بیابند.
به گفته دپارتمان امریکا، این 7 نفر که به دلیل اتهاماتی بی اساس چون جاسوسی برای اسراییل، بی حرمتی به مقدسات دینی و تبلیغ علیه جمهوری اسلامی در یک محاکمه از پیش تعیین شده، در بازداشت به سر می برند در معرض خطر جدی قرار دارند.

۱۳۸۸ بهمن ۵, دوشنبه

یکی از بندهای مخوف اوین را بهتر بشناسیم


بند ویژه روحانیت در زندان اوین شامل دو بخش می باشد و به طور مستقیم زیر نظر دادگاه ویژه روحانیت و وزارت اطلاعات اداره می شود. این بند تحت نظارت و محدودیتهای خاصی اداره می شود به طوری که نه تنها ناظران بین المللی بلکه حتی مقامات حکومتی و دستگاه های نظارتی و قضائی نیز اجازه بازدید از این بند را ندارند.
در تاریخ 10 مرداد 1388، علاء الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رژیم ، از زندان اوین بازدید نمود و با ده ها زندانی سیاسی دیدار و گفتگو کرد. پیش تر بازدیدهای دیگری نیز صورت گرفته بود از جمله، اکبر موسوی خوئینی ها نماینده مجلس ششم، در زمان مسئولیت خود از بندهای مختلف اوین بازدید نموده بود؛ ولی تاکنون برای هیچ کس اجازه بازید از بند مخوف ویژه روحانیت، صادر نشده است !

۱۳۸۸ دی ۳۰, چهارشنبه

آیت الله بروجردی در معرض شکنجه های خاموش

چندین برابر شدن بی سابقه تعداد زندانیان نسبت به ظرفیت زندان اوین و کمبود شدید فضا جهت اسکان آنها، باعث بروز مشکلات حاد بهداشتی و .... شده و این امر باعث وارد آمدن شکنجه های عصبی بر زندانیان گردیده است.
مشکلات تاسیساتی زندان، از جمله نبود آب گرم جهت استحمام، باعث بروز دردهای شدید استخوانی در آقای بروجردی شده است ، بطوري كه دردهای ناشی از ضربات کابل و شلاق، بمراتب قابل تحمل تر از استحمام با آب یخ در زمستان سرد اوین است!
کمیت و کیفیت بسیار پائین غذاهای بعضا مسموم و تاریخ مصرف گذشته که بطور عمدی بین زندانیان توزیع می شود، منجر به بروز بیماریهای گوارشی در زندانیان شده است.
هدف حکومت از اعمال چنین شکنجه های مدرن که هیچ ردی از خود بر جای نمی گذارند ، مرگ تدریجی زندانیان است. به استناد شواهد موجود، عوارض چنین شکنجه هائی می تواند باعث فوت برخی از زندانیان حتی پس از آزادی گردد . یکی از قربانیان این شکنجه های خاموش، مادر آقای بروجردی است که در سال 1385 مدتی پس از آزادی از زندان، از دنیا رفت.

۱۳۸۸ دی ۲۵, جمعه

نگاهی به بیانیه 17 آقای موسوی وچه باید کرد

به قلم: ویکتوریا آزاد (فعال سیاسی و فعال حقوق زنان)
گزیده: اما آنچه ما درانتظارش بهتر است نباشیم اینست که آقای موسوی به جدائی دین از دولت و حکومت اعتقاد ندارد وسکولاریسم را درشیوه حکومت نمی پسندد و قانون اساسی را نیزمبتنی براصول اسلامی میخواهد و نه اصول جهانشمول قوانین مترقی جهانی.
راستش اگرقراراست که دینداران را نیزدراین روند همراه ببینیم که به زعم من باید بحساب آیند کسی چون آیت الله بروجردی که هم اکنون در دست رژیم دربند است بمراتب به سکولارها نزدیکتراست تا آیت الله های طرفدار اندیشه خمینی.
آیت الله بروجردی جرات دارد که بلند از اسلام غیر سیاسی و جدائی دین از حکومت حمایت کند و برای همین بدست دژخیمان رژیم گرفتار است.

۱۳۸۸ دی ۲۳, چهارشنبه

نمایش مضحک رژیم ولایت فقیه جهت آزار آیت الله بروجردی

صبح امروز 23 دی ماه 1388 برابر با 13 ژانویه 2010 ، مامورین حکومتی با ترتیب دادن یک دعوای ساختگی در بند ویژه روحانیت در زندان اوین، بار دیگر آقای بروجردی را با وجود ضعف جسمی و بیماری حاد قلبی ، مورد ضرب و شتم و هتاکی شدید قرار دادند. در پی این اقدام، آقای بروجردی از طریق مسئولین زندان، نامه ای به آقای سلیمی، دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت، ارسال و اعلام نمود که در صورت عدم رسیدگی فوری به این وضعیت نابسامان، اعتصاب غذا خواهد نمود. این زندانی عقیدتی سیاسی، علیرغم اتمام دوره محکومیت، کماکان در یکی از سلولهای مخوف در زیر زمین، از شرایط بد بهداشتی، تغذیه ای و نبود آب گرم رنج می برد.
طرح دعواهای ساختگی، یکی از شگردهای نخ نما جهت آسیب رسانی و حتی سوء قصد به جان مخالفین سرشناس حکومت در زندانهای ایران می باشد. پیش از این نیز عوامل حکومتی در زمستان سال گذشته در زندان مرکزی یزد، با به راه انداختن دعواهای ساختگی به آقای بروجردی صدمه زده بودند.

۱۳۸۸ دی ۱۶, چهارشنبه

در پی تعویق سفر هیئت پارلمانی اروپا به ایران :" دیدار تعدادی از نزدیکان آیت الله بروجردی با کمیته ایران در پارلمان اروپا در هتل لاله تهران لغو گردید "

قرار بود  طی روزهای هفتم تا یازدهم ژانویه، کمیته یازده نفره ای از نمایندگان پارلمان اروپا به ریاست خانم باربارا لوخبیلر، رییس “کمیته‌ی ایران در پارلمان اروپا” و از اعضای حزب سبزهای پارلمان اروپا، به طور رسمی دیدارهائی از ایران به عمل آورند.
دبیرکل سابق شاخه آلمان سازمان عفو بین الملل خانم باربارا لوخبیلر، قرار بود علاوه بر دیدار با تعدادی از مقامات مسئول دولتی و پارلمانی ایران، با گروهی از اپوزیسیون و تلاشگران غیر دولتی و فعالان حقوق بشر در ایران نیز ملاقات هایی به طور جداگانه داشته باشد . طبق برنامه قرار بود  طی روزهای 7 و 8 ژانویه با خانواده برخی از زندانیان عقیدتی و سیاسی از جمله تعدادی از نزدیکان و نمایندگان روحانی ناراضی آیت الله بروجردی، در هتل لاله تهران دیدار کند.

۱۳۸۸ دی ۱۲, شنبه

افزایش بازداشتها و بحران فزاینده در زندانهای رژیم

 به گزارش دریافتی از زندان اوین ، از روز پنجشنبه 10 دی ماه، تماسهای تلفنی محدود آقای بروجردی قطع شده است. مسئولین امر تا کنون حاضر به ارائه هیچ گونه توضیحی در این باره نشده اند.
همچنین بر پایه این گزارش ، با توجه به کثرت روز افزون بازداشتها طی روزهای اخیر، عده ای از زندانیان در کانتینر نگهداری می شوند و محدودیتهای گسترده دیگری نیز برای دیگر زندانیان ایجاد شده است ؛ از جمله کاهش شدید جیره غذائی به گونه ای که سهمیه روزانه هر چهار زندانی بند ویژه روحانیت، شامل دو قرص نان، یک چای نپتون و یک وعده غذای بسیار مختصر می باشد که حتی کفاف یک نفر را نیز نمی دهد!
لازم به ذکر است حکومت برای جلوگیری از ارسال پیامهائی از سوی این پیشوای مخالف ولایت فقیه پیرامون اوضاع اخیر ایران، این چهره مبارز و مردمی را تحت کنترل دائمی قرار داده است.

۱۳۸۸ دی ۱۱, جمعه

شاد باد آغاز سال نو میلادی و تولد پیامبر صلح، حضرت عیسی مسیح


در آغاز سال جديد ميلادى، درود صميمانه‏ام را بر عيسى‏ مسيح، نثار مى‏كنم. پيامبرى بزرگ كه لحظه‏اى در رسالت فراگير خود، سستى ننمود و با همه توان، از آرمان خداپرستى دفاع كرد و ميراثى مقدّس و جاودانه را در تاريخ بشريّت بر جاى نهاد.
براستى، مسيحيّت، تولّد چه كسى را در آغاز سال خود، جشن مى‏گيرد!؟ يك پيامبر، يك مُصلح، يك معلّم، يك طبيب، يك منجى؟ يا انسانى جهان‏شمول كه فرامحيطى بودن را به نسل‏ها و فصل‏ها آموخت. و آنچه كه قرآن در باب مولود عيسوى به ما مى‏گويد، تجلّى قواى لاهوت است در بستر ناسوت!

گزیده ای از مصاحبه شاهزاده رضا پهلوی با روزنامۀ لو پاریزین

در جهانی که ارتباطات و اینترنت در آن دست بالا را دارند، هم میهنان من که سه چهارم شان کمتر از ٣٥ سال دارند، نمی توانند یک رژیم تمامیت خواه را که بر مذهب متکی است بپذیرند. این بدان معنا نیست که در ایران فردا دین جایگاه خود را نخواهد داشت. جدایی دین از حکومت به نفع خود دین است، چنانکه نیز بخش وسیعی از روحانیان بلندپایه ایران به لزوم این جدایی پی برده اند. اظهارات مرحوم آیت الله العظمی منتظری و آیت الله کاظمینی بروجردی که هم اکنون در زندان به سر می برد یا دیگر روحانیان بلند پایه کشور چنین جهتی را دنبال می کنند. آنان از خلال تجربه شان طی سی سال گذشته به این نتیجه رسیدند که برای ایران راه حل مناسب لائیسیته یا همان جدایی دین از حکومت است. امیدوارم که دیگر مسئولان جنبش اعتراضی کنونی سریعاً به چنین جمعبندی برسند که به اعتقاد من خواست فراگیر مردم ایران است