۱۳۸۷ آذر ۱۰, یکشنبه
نامه آيت الله بروجردي به افکار عمومي پيش از تبعيد
۱۳۸۷ آذر ۶, چهارشنبه
در پي بي اعتنايي مسئولين مربوطه در دادگاه ويژه روحانيت نسبت به وضعيت جسمي نگران کننده آيت الله سيد حسين کاظميني بروجردي، روحاني معترض زنداني ، که با افزايش فشارها و تبعيد ايشان به زندان شهر يزد همراه شده است. خانواده و جمعي از بستگان ايشان با جمعيتي بالغ بر سيصد نفر در روز جاري مورخه 5 آذرماه 1387 از ساعت 10 صبح در مقابل دفتر سازمان ملل متحد در شهر تهران دست به تجمع اعتراضي زدند. عليرغم ماهيت مسالمت آميز بودن و آرام اين تجمع ، نيروهاي امنيتي ، لباس شخصي و انتظامي با هجوم به محل مذکور و محاصره خيابان هاي اطراف، اين تجمع را بر هم زدند و با تهديد اجتماع کنندگان و ايجاد رعب و وحشت، آنها را متفرق نمودند.
۱۳۸۷ آذر ۴, دوشنبه
۱۳۸۷ آذر ۳, یکشنبه
توطئه اي براي انحراف افكار عمومي و قتل آيت الله بروجردي
بدنبال انتشار خبر ضرب و شتم و انتقال روحاني مخالف ولايت فقيه ، آيت الله سيد حسين كاظميني بروجردي از بند ويژه روحانيت زندان اوين به نقطه اي نامعلوم توسط ماموران گارد ويژه اطلاعات زندان و همچنين ماموران دادگاه ويژه روحانيت ، خانواده ايشان بلافاصله در راستاي اطلاع از وضعيت آيت الله بروجردي ، تلاش گسترده اي را آغاز نمودند اما متأسفانه اين تلاش ها نتيجه اي در بر نداشته و تا اين لحظه از سرنوشت اين روحاني مبارز اطلاع دقيقي در دست نمي باشد.
خانواده آيت الله بروجردي پس از اطلاع از خبر انتقال ايشان به بيرون از زندان ، بلافاصله با زندان تماس گرفته و خواستار ارائه توضيحي از جانب مسئولين ذيربط در خصوص انتشار اين خبر شدند كه بدنبال آن مسئولين زندان اعلام كردند به هيچ وجه تلفني حاضر به پاسخگوئي به آنها نخواهند بود و آنها مي بايست حضورا به زندان مراجعه نمايند تا در جريان مسائل قرار گيرند. خانواده آيت الله بروجردي به رغم مراجعات مكرر به زندان اوين و پس از پيگيريهاي طاقت فرسا نتوانستند هيچگونه خبري از آيت الله بروجردي بدست آورند تا بدين وسيله بار ديگر شايعه ي قتل ايشان قوت بگيرد . مسئولين زندان در جواب مراجعات و پيگيري هاي بسيار توسط خانواده آيت الله بروجردي اعلام نمودند كه بدلايل امنيتي حاضر به پاسخگوئي در اين خصوص نخواهند شد !!
اخبار واصله حاكيست كه مسئولين رژيم ديكتاتوري ايران با طرح شايعه ي انتقال آيت الله بروجردي به زندان يزد ، سعي در فريب افكار عمومي را داشته و در واقع مي خواهند با اجراي يك نقشه از پيش طراحي شده ، آيت الله بروجردي را در حين انتقال به يزد ، از بين ببرند . تا اين لحظه خبر انتقال ايشان به زندان يزد تأييد نشده است و ايشان به نقطه نامعلومي منتقل شده اند . اينگونه توطئه ها يادآور قتل هاي زنجيره اي و طرح حذف فيزيكي نخبگان و روشنفكران در دوره اصلاحات مي باشد كه رژيم مذهبي ايران در نظر داشت اتوبوس حامل تعدادي از اين روشنفكران را با يك عمليات ساختگي به ته دره بفرستد كه در نهايت در اجراي نقشه خود ناكام ماند .
خانواده آيت الله بروجردي نگراني عميق خود را از بابت وضعيت نامعلوم اين روحاني آزادنگر اعلام داشته و ضمن اينكه ايشان را صرفا يك زنداني عقيدتي مي داند ؛ خواستار التزام عملي سران جمهوري اسلامي به مفاد اعلاميه جهاني حقوق بشر براي احترام به آزادي بيان ، قلم و عقيده مي باشند . خانواده و هواداران آيت الله بروجردي ضمن اظهار تأسف فراوان به دليل نقض گسترده حقوق بشر در ايران ، خواستار آزادي فوري آيت الله كاظميني بروجردي و تمامي زندانيان سياسي و عقيدتي در ايران مي باشند .
پاينده باد وطن
زنده باد آزادي
۱۳۸۷ آذر ۲, شنبه
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران
ساعت 16 روز جاري ( 2 آذرماه ) نيروهاي ضد شورش زندان اوين به بند 500 موسوم به بند ويژه روحانيت زندان اوين يورش برده و ضمن ضرب و شتم تعدادي از زندانيان منجمله آيت الله بروجردي ، نامبرده را با جمع آوري تمامي لوازم خود به نقطه نامعلومي منتقل نمودند.
به مجامع حقوق بشری دنیا
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران
ما پنج تن از زندانیان عقیدتی هستیم که 26 ماه قبل ( مهرماه 1385 – اکتبر 2006 ) به همراه صدها نفر دیگر در محل سکونت روحانی ظلم ستیز ایران، آیت الله سید حسین کاظمینی بروجردی تجمع کرده بودیم تا بدینوسیله مانع از دستگیری غیر قانونی ایشان شویم که طی یک تهاجم وسیع نیروهای امنیتی و پلیس و لباس شخصی های وابسته به حکومت، مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفتیم و بازداشت شدیم. در ماههای اول در بندهای 240 و 209 زندان اوین تحت انواع شکنجه ها و بازجویی های شکننده و اعتراف گیری های تحمیلی قرار گرفتیم و از آن زمان تاکنون بیش از یک سال را در اسارت گذرانده ایم .
متاسفانه دادستانی ویژه روحانیت، کیفرخواست ما را بر اساس اتهاماتی تنظیم نمود که با سوابق گذشته و شخصیت اجتماعی ما کاملا در تضاد بود؛ اتهاماتی از قبیل : محاربه، اقدام علیه امنیت ملی، برهم زدن نظم عمومی، نشر اکاذیب، درگیری با نیروهای پلیس، شرکت در اجتماعات غیر قانونی، ارتباط با بیگانگان و جاسوسی ... و در جلسات دادگاهی که غیرعلنی و بدون حضور وکیل آزاد برگزار شد، فرصتی برای دفاع از خود به ما داده نشد. در ابتدا به مجازاتهای سنگین و حبسهای طویل المدت محکوم شدیم و در نهایت مجازات ما طی چند مرحله به دو سال حبس تعزیری تقلیل یافت . لازم بذکر است که ابلاغ کلیه احکام مجازات و همچنین احضاریه ها بصورت شفاهی بوده است.
در حقیقت جرم ما، صرفا حمایت از یک چهره سرشناس و یک رهبر دینی است که خواسته های میلیونها انسان ستمدیده، مبنی بر جدایی دین از حکومت و رفع تبعیض ها و همچنین تضمین آزادی های قلم و بیان و انتخاب دین را در سخنرانی ها، مصاحبه ها و مکاتبات خود به طور علنی طرح می نمود و حکومت های دینی در عصر نبود پیغمبران را استکبار دینی، دیکتاتوری مذهبی و استثمار عقیدتی می نامید.
باری، ما شاهد بوده ایم که این روحانی مردمی به جرم دفاع از حیثیت خداوند و مطالبه حقوق محرومین، تحت انواع تهاجمات و آزارها و شکنجه ها و شایعه سازی های خصمانه قرار گرفت و با وجودی که طی هفده سال مجاهدات خستگی ناپذیر، همه چیز خود را از دست داد ولی همواره از مثلث " سازش با ظالم ، سکوت و فرار از کشور" دوری جست و به واقع ، حامی و پناه گرفتاران و ستمدیدگان بود .
بدین وسیله ضمن ابراز همدردی مجدد با همه قربانیان آزادی قلم، بیان و عقیده ، بار دیگر با استمداد از تمامی نهادهای مدافع حقوق بشر و همچنین تمامی شخصیتهای حقیقی و حقوقی که نگران و دلسوز آزادیخواهان در غل و زنجیر هستند ، درخواست رسیدگی و پیگیری عاجل این پرونده را داریم .
مهرداد سوری، محمد رضا صادقی، حسن هریسچیان، علیرضا اربابی قهرودی، کامبیز حسینی
آذرماه 1387 برابر با نوامبر 2008
بندهای 7 و 8 زندان اوین
۱۳۸۷ آبان ۳۰, پنجشنبه
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران
مهندس *علیرضا صادقي از هواداران آيت الله بروجردي که در تاريخ مهرماه سال 1385 طي يورش نيروهاي امنيتي به منزل شخصي ايشان بازداشت و پس از تحمل ماهها زندان و سلول انفرادي به 2 سال حبس تعزيري محکوم گشت در پي تشديد عارضه قلبي خود با قيد ضمانت جهت مداوا به مرخصي استعلاجي اعزام گرديد. نامبرده در تاريخ 13 آبان ماه سال جاري با همراه داشتن نامه پزشکي قانوني مبني بر لزوم تداوم درمان خود جهت تمديد مرخصي استعلاجي به دادگاه ويژه روحانيت مراجعه نمود که در اين محل توسط دادگاه مجددا بازداشت و به زندان اوين منتقل گرديد.
بنا بر گزارشات دريافتي از زندان اوين در طي روزهاي اخير تشديد عارضه قلبي و تنگي نفس نامبرده باعث وخامت جسمي ايشان و در معرض خطر قرار گرفتن جان ايشان شده است. مسئولان زندان بي توجه به اسناد پزشکي و تاکيد پزشکي قانوني مبني بر وضعيت بد جسمي آقاي صادقي همچنان بر جلوگيري از درمان نامبرده اصرار مي ورزند و عملا جان اين زنداني عقيدتي را در معرض خطر قرار داده اند.
*یادآور می شود با توجه به اینکه مجموعه فعالان حقوق بشر نام شخص مذکور را « علیرضا صادقی » قید نموده لیکن نام ایشان به « محمد رضا صادقی » تصحیح می گردد.
۱۳۸۷ آبان ۲۴, جمعه
ریاست محترم، اعضای گرامی، حضار ارجمند
درود خداوند مهربان بر شما که سفیران عدالت الهی هستید، به نام آفریدگاری سخن می گویم که بنده نواز و توبه پذیر است.
اینجانب روحانی مردمی و عاشق معنویات و مبلغ مقدسات دینی هستم که سی و پنج سال در مسیر تقرب خلایق به پروردگار عزیز، تلاش کردم و بسیاری از گمراهان اعتقادی را به عقاید حقه آسمانی بازگرداندم و در این راه جوانی نایاب خود را فدا نمودم و آثار ماندگاری در جامعه موحدین، بر جای نهادم و پدرانم همگی در ایران و عراق پیشوایی دینی را بر عهده داشتند و صاحبان نام نیک در تاریخ مذهبی و علمی و اخلاقی بودند. اکنون که با شما صحبت می کنم از میان زنجیرهای زندانی پیام می دهم که صاحبانش ادعای دیانت دارند و گردانندگانش، به نام خدای جهان، مخلوقات برگزیده اش را شکنجه می دهند و مالکینش با کشتن معترضین بیچاره به آموزه های مذهبی خویش افتخار می کنند.
حضرات مؤمنین، جرم این رهبر دینی که سالهاست در آزار مدعیان اسلام خواهی قرار دارد، مخالفت با آمیختن دیانت با سیاست است که آن را گناه نابخشودنی می دانم . پدرم نیز که از بزرگان علمای پایتخت ایران بود به خاطر ایراد به اسلام سیاسی و اعتراض به مذهب دولتی و تعارض با دین حکومتی، هفت سال قبل به دست تروریست های شریعت مآب به قتل رسید و اخیراً مقبره اش را که در مسجدش قرار داشت و مورد احترام مردم بود، تخریب کردند و فضای رعب و وحشت در منطقه مربوطه ایجاد نمودند.
برادران همکار، از روزی که به نام دین، رژیم سیاسی در ایران برپا شده است، همواره نفرت عمومی از مذهب رو به تزاید بوده و انفصال جامعه از الهیات و شرایع دینی بیشتر می گردد و این همان بلایی است که قاطبه علمای شیعه در طول هزار و چهارصد سال از آن می گریختند و هرگز در تشکلات دینی- سیاسی حاضر نمی شدند. این پیشوای زندانی از روی دلسوزی برای پیامبران که هدفی جز وصل ملت ها به خدایشان نداشتند، ندای آزادی خواهی و صلح طلبی و عدالت گستری سر داده و با شعار وحدت ادیان و قرابت مذاهب سعی در آشتی خداگریزان با مبدا وجود کردم و کارنامه فکری و عملی من انباشته از اقبال شیطان گرایان به سمت خالق بخشنده است که تجمع متنوع و مختلف ملت در مجالس دعا و نیایشم، گویای صداقت و صمیمیت صنفی و حرفه ای من می باشد.
مبلغین شریف، سوابق گذشته ادیان حکومتی و دولت های مذهبی نشان دهنده فساد اجتماعی بوده و هرگز کارنامه مقبول و مشروع و محبوبی را به اوراق تقویم بشری منعکس نکرده و خاطره زیبا و مفتخری را برجای ننهاده است که از مهمترین آنها حاکمیت کلیسا در اروپا بود و امپراطوری عثمانی در ممالک اسلامی که هر دو عامل بروز سرخوردگی از مذهب و سرافکندگی خداپرستی شدند و این همان فاجعه توحیدی است که در ایران نمایان گردیده و روز به روز بر تعداد خداگریزان و مذهب ستیزان افزوده می گردد و این حق طبیعی ملتی است که گذشته ای قابل تحسین در ادبیات دینی داشته اند. اما سی سال به نام دین، فقر و فلاکت و بیچارگی را بر آنها تحمیل کرده اند و باعث سستی عقاید فطری مردم شده اند؛ حال و روز مذهب در ایران بسیار اسفناک و رقت بار است؛ همه گونه ظلم و جنایت و خفقانی به نام اسلام می شود؛ آزادی فکری و استقلال اعتقادی محو شده و تفتیش عقاید بر مطبوعات حاکم است و سانسور همه جانبه، رسانه های جمعی را قبضه کرده و زندان ها از جوانانی که نمی خواهند زیر بار فشار مذهبیون متحجر بروند، پر است و زنانی که مورد تحقیر قرار گرفته و از حقوق اولیه خود محروم گشته و دید بدی را به کلیات مقدسات مذهبی پیدا نموده اند، بسیارهستند.
مسئولیت شما، ایجاب می کند تا به داد ما برسید و وظیفه دفاع از تمامیّت توحیدی را اجرا نمائید.
با تشکر – سیّد حسین کاظمینی بروجردی – نوامبر 2008
۱۳۸۷ آبان ۲۳, پنجشنبه
آيت الله سید حسین کاظمینی بروجردی
« فایل صوتی »
زن نیمه اصلی آفرینش است چرا که روح خدا در او تجلی کرد و بدون نیاز به مرد، گُلی را به جهان عرضه نمود و مسیح را برای صلح و ثبات جهان نمودار ساخت .
انتخاب مریم برای جلوه نمایی آفریدگار بزرگ، مهمترین تعریفی است از وجود زن که همتایی ندارد . زنان همپای مردان دارای مطالباتی هستند، مشروع و معقول و معروف که هر گونه تعدی به آنها، ستمکاری به اصل خلقت است . هر نوع محدودیتی برای زنان، خیانت به بشریت بوده چرا که مرکزیت هستی به یمن حیات زن است . چنانچه با وضع قوانین خشن و ایذائی موجب تخریب اعصاب و تضعیف احساس او شوند، دگرگونیهای ناموزون و ناروا به تمامیت جامعه انسانی باز می گردد و باعث اختلال در نظامات سیاسی و اجتماعی می شود لذا آزادی و استقلال زنان را ضرورتی انکار ناپذیر میدانیم .
با آرزوی موفقیت همه زنان آزادیخواه جهان
سید حسین کاظمینی بروجردی – نوامبر 2008
«فایل صوتی »
سی سال به بدبختی ملت سپری شد ***** درد آمد و آهش بنگر حاصل آن شد
سی سال خشونت عَلم راه جفا شد ***** عسرت به بشر داد و خیانت به خدا شد
۱۳۸۷ آبان ۲۱, سهشنبه
جناب مهندس طبرزدی ؛ تنها دغدغه ی آیت الله بروجردی بعنوان یک روحانی صاحبنظر و یک اسلام شناس فرا دینی ، باورهای دینی جامعه است همانگونه که دغدغه شما بعنوان یک فعال سیاسی، ايجاد تغييراتي در نهاد حکومت و قدرت بر پايه خواسته هاي حزبي تان مي باشد . آیت الله بروجردی اگر می خواست وارد بازار مکاره حکومت و سیاست بشود لزومی نداشت که اینگونه خود و خانواده و یارانش را در برزخی دهشتناک بیندازد ...
در پاسخ آقای طبرزدی باید بگویم شما دقیقا در این نوشتار معتقدات آیت الله بروجردی را با استفاده از ترفندهای خاص سیاسیون در بیان و گفتار، همردیف با طالبان عنوان کردید ! این بسیار جای تأسف و تعجب دارد که مبارزات و اقدامات چنین انسان آزاده ای را همردیف اقدامات طالبان می دانید ! دقت داشته باشید که القاء این گونه اتهامات و شبهات به ایشان ، مغایرتی با ادبیات رژیم دیکتاتوری ایران در ترور شخصیتی آیت الله بروجردی ندارد و قبل از اينكه بخواهد به وجهه مبارزاتي ايشان لطمه بزند ، خداي ناكرده باعث ايجاد بدبيني هايي به تاريخ درخشان شما در مبارزه با رژيم مذهبي ملايان خواهد گرديد. تحلیل بنده این است که شما از مجاهدات ، اندیشه ها و تلاشهای 30 ساله ایشان در مخالفت با ولایت فقیه و غبارزدایی از باورهاي دیني ايرانيان ، بدلیل تخریبهای گسترده صورت گرفته توسط رژیم ولایت فقیه اطلاع دقيقي نداريد . امیدوارم پاسخ مناسبی برای چنین اظهار نظری داشته باشید و یا اینکه سعی در اصلاح و یا شفاف سازی نظراتتان داشته باشید ...
۱۳۸۷ آبان ۱۹, یکشنبه
بنابر گزارشات دريافتي از خانواده آقاي بروجردي ، شب گذشته مورخه 18 آبان ماه ، اتومبيلي تحت عنوان تاکسي در خيابان سپه شهر تهران اقدام به سوار نمودن سيد مهدي کاظميني بروجردي پسر ارشد آيت الله بروجردي مي نمايد و پس از کمي طي مسافت با استفاده از کيسه و کشيدن آن بر سر ايشان احتمالا قصد ربودن ايشان را داشته اند که پس از درگيري در اتومبيل و منحرف شدن و برخورد با مانع با استفاده از تجمع مردم آقاي سيد مهدي کاظميني بروجردي موفق به گريز از صحنه مي شوند.
فرزند آقاي بروجردي سابقه چندين بار بازداشت و شکنجه را دارا مي باشند و پس از اين واقعه خانواده آقاي بروجردي به شدت مضطرب گرديده و استمداد خود را از کليه نهادهاي مدافع حقوق بشر براي تحت فشار قرار دادن حکومت ايران مبني بر تضمين امنيت آنان اعلام مي نمايند.
۱۳۸۷ آبان ۱۸, شنبه
به نقل از خانواده آیت الله بروجردی، مسئولین دادگاه ویژه روحانیت طی یک ابلاغ شفاهی اعلام نمودند: به علت آنکه آقای بروجردی حاضر به مصاحبه تلویزیونی نشدند، بنابراین طی روزهای آینده به زندان شهر یزد تبعید خواهند شد. آیت الله بروجردی طی پیام صوتی کوتاهی، بار دیگر بر مواضع فکری و عملی خود پافشاری نمودند:
« فایل صوتی »
سلام بر صلح و عدالت و آزادی، درود بر مدافعین حقوق بشر، به نام آفریدگار مهربان و بنده نواز، با یاد میهن عزیز و ملت مظلوم ایران.
قبل از آن که از زندان پایتخت به تبعید در زندان یزد بروم، بار دیگر مواضع فکری و عملی خود را برای ثبت در اوراق ماندگار تاریخ معاصر جهان اعلام می دارم تا جای هیچ گونه شائبه و شبهه ای برای ملتهای با وجدان جهان باقی نماند.
اینجانب روحانی فراسونگر و جهانشمول با سابقه کاری سی و پنج ساله در مصادر خطابت و امامت و کتابت، جوانی و ایام خاص آن را صرف خدمات اجتماعی و اعتقادی و انسانی و الهی نمودم و پایگاه کم نظیری را در بین آحاد مردم بدست آوردم که سبب حسادت روحانیون درباری و خشم اربابان زر و زور و تزویر گردید و در مسیر تبلیغ دیانت و معنویت اقتدا به پدرم کردم که از بزرگان مدافعین دین سنتی بود و جانش را در راه خداجویی و خلق گرایی و خوش خدمتی به محرومین جامعه فدا نمود و به دست جلادان مدعی اسلام خواهی کشته شد. من وارث پدرانی هستم که همگی از رهبران دینی و پیشوایان مذهبی در ایران و عراق بوده اند و آنها دخالت دیانت در سیاست را مخلّ اعتقادات می دانستند و اسلام سیاسی را عامل خروج دینداران از حوزه توحیدی می خواندند و اکنون وجوهی از اختلافات فاحش و غیر قابل اغماض را که در بین دین حکومتی و مذهب غیر سیاسی وجود دارد به معرض قضاوت جهانیان قرار می دهم:
آئینی که ما از آن سخن می گوییم شعارش " یرید الله بکم الیسر " است و صاحب شریعت را دوست صمیمی معرفی می کند که هرگز باعث رنجش خاطر مخلوقش نمی شود. اسلامی که مد نظر ماست پرچمش " و لا یرید بکم العسر " است و اعلام می کند که خداوندگارتان اهل سختگیری و اذیت بندگانش نیست. دینی که در تحکیمش ایستاده ایم کلامش " ولا یکلف الله نفسا الا ما اتاه " بوده و می گوید هیچگاه پروردگارتان قوانین تند و تیز و شاقی را بر شما تحمیل نمی کند چرا که او می داند " خُلق الانسان ضعیفا " آدمی ظریف و ضربه پذیر و بدون مقاومت است و به زبان حال بشر اشاره داشته که " لا طاقه لنا " ؛ پس هرگز همانند یک حاکم بی رحم و سنگدل دستورات خشن و ایذایی نمی دهد. مذهبی را که به جامعه می پروراندم فریادش " لا اکراه فی الدین" بود و آموزه اش نهی از استبداد دینی است. الفبای معنویات مورد تدریسم " یسئلونک ماذا ینفقون،قل العفو " است که توصیه عمومی به محبت و همزیستی مسالمت آمیز می باشد. راه ما مشرب تسامح و تساهل است که در این نسخه نمایان شده " و ما جعل علیکم فی الدین من حرج " به یقین بانی شرایع آسمانی، پیامبر و کتابی نمی فرستد که باعث تخریب اعصاب و تنگی معیشت مردم گردد. مکتب دینی ما " مله ابیکم ابراهیم" است که تمامی پیروان ادیان و مذاهب الهی را یک خانواده بزرگ توحیدی می داند و پیام معلم خداشناسی، ابراهیم خلیل آن است که " فمن تبعنی فانه منی " که مفهومش اتحاد تمامی مذاهب است و قرابت و خویشاوندی گسست ناپذیر همه طرفداران ادیان آسمانی، بنابراین هرگونه تنش و تحریک منفی و مخرب را در صفوف موحدان عالم یک حرکت شیطانی می دانیم.
رسالت پیامبرمان را مغایر با هرگونه خودکامگی و تفتیش عقاید و اعمال خشونت می دانیم که او گفت " انی بعثت لاتمم مکارم الاخلاق " که مبعوث به خوبیها و زیبایی ها و پاکی ها گردید. دیدگاه ما نسبت به مردم آن است که تمامی اهل زمین خانوار خداوندند " الناس عیال الله " . وقتی که صانع متعال خلایق را وصله و بسته خود می داند هیچ حاکم و قانونگذاری اجازه ندارد نسبت به رعیت سختگیری کرده و موجب هدم آزادی و استقلال و اعتلای او بشود. آن پل ارتباطی بین مرکز هستی و گلهای خلقت او که مبشر آنم می گوید " الصلح خیرٌ " عالم انسانی باید در صلح و صفا زندگی کند و قاعدتا جنگ افروزی و سلطه طلبی مخارج سنگینی دارد که بر دوش صاحبان واقعی مملکت قرار می گیرد تا آنجا که سفره های مردم، بدون غذا می ماند تا تامین تسلیحات پیشرفته گردد.
در قرن گذشته شاهد خسارات جبران ناپذیر ورود سیاست در عرصه دیانت بودیم . هرگز لطماتی را که امپراطوری عثمانی به معنویات زد و موجب استحاله فکری و فرهنگی در کشورهای اسلامی شد از آلبوم گویای تقویم جهان زدوده نمی گردد. اهالی کشورهای استعمار شده به بهانه آنکه تحت خلافت دینی اداره می شوند به بی حرمتی ها و نسل کشی ها و شکنجه های قرون وسطایی محکوم بودند که نتیجه آن جنایات و فجایع ستمدینی، تولد آتاتورک در ترکیه بود و حاکمیت کلیسا در اروپا نیز در قرون گذشته موجب پیدایش کمونیزم در جهان گردید ؛ فلذا هرگز سابقه خوشی را در آئینه تاریخ بشری از ادیان سیاسی نداشته اند که دین مقوله ای باطنی و فیما بین آفریدگار و بندگانش می باشد و سیاست، مرز و حریم و تعهدی را بر نمی دارد و در محورهای ظاهری زندگی انسانها مستقر می باشد.
این است خواسته من و تمامی ملل جهان که خدا را در جایگاه اتهام قرار ندهید و افعال نفسانی و شهوانی خود را به پای مقدسات آسمانی ننویسید که این عمل، ستمی بزرگ به گرداننده هستی است و موجب خشم خداوند می گردد که نتیجه اش قحطی و خشکسالی و زلزله و سونامی و بیماری و اختلاف و سنگدلی می باشد. از میان زنجیرهائی که بر دست و پایم آویخته اند به همه انسانهای این جهان پهناور عرض ادب می کنم و آرزوی توفیق بر همگان دارم.
سید حسین کاظمینی بروجردی - زندان اوین – نوامبر 2008
۱۳۸۷ آبان ۱۵, چهارشنبه
خانم طیبه شهامت جو 41 ساله، همسر زندانی تبعیدی آقای مسعود سماواتیان بر اثر فشارهای روحی روانی شدید، دچار حمله قلبی وسیع شده و در بیمارستان بستری است. حال ایشان بسیار وخیم گزارش شده و در حال مرگ است. آقای مسعود سماواتیان به جرم دفاع از آیت الله کاظمینی بروجردی و اعتقاد به جدایی دین از سیاست از 15 مهرماه 1385 بازداشت شده و پس از تحمل نزدیک به یک سال حبس و شکنجه با وثیقه سنگین آزاد شد و همزمان با این واقعه شغل خود را هم از دست داد و مجددا هم در تیر ماه 87 به زندان اوین برده شد و درمهرماه به خرم آباد برده شد تا در زندان آن شهر دوره محکومیت 5 ساله خود را در تبعید سپری کند و در تمام این روزها، این بانوی فداکار، بار زندگی خود و دو فرزندش را به تنهایی به دوش می کشید.
۱۳۸۷ آبان ۱۴, سهشنبه
بنا بر اخبار رسیده از زندان اوین، بند های مختلف این زندان، یکشنبه شب ( 12 آبان ) صحنه درگیری و تشنج بین زندانیان و مسئولین زندان بود. با وجود فرارسیدن فصل سرما و سردی بیش از حد منطقه اوین در دامنه کوهستان شمال غرب شهر تهران، مسئولین زندان از این پیشامد طبیعی برای شکنجه و آزار زندانیان به ویژه زندانیان سیاسی استفاده کرده و با خاموش نگه داشتن تاسیسات گرمایشی زندان، محیط بسیار سردی را برای زندانیان به وجود آوردند. به گفته برخی از زندانیان، شدت سرما به حدی است که زندانیانی همچون آیت الله کاظمینی بروجردی که در اثر فشارها و شکنجه های پیشین دچار ضعف جسمی هستند، بدن های آنها بی حس شده و توان حرکتی را از دست داده اند. در اثراین سرمای طاقت فرسا، زندانیان به آتش زدن پتوهای خود پرداخته و به این صورت صدای اعتراض خود را به گوش مقامات زندان رساندند.
با وخامت وضعیت جسمی و روحی آیت الله بروجردی پیشوای دینی استبداد ستیز و مخالف نظام ولایت فقیه و در پی انتشار برخی گزارش ها که حاکی از زمین خوردن و آسیب دیدن وی می باشد، نگرانی های زیادی در میان هواداران و خانواده ایشان به وجود آمده است. آیت الله بروجردی شکنجه زندانیان با استفاده ازسرمای هوا، شکنجه آبرومندانه نامیده است.
تهران - 14 آبان ماه 1387 خورشیدی، 4 نوامبر 2008 میلادی
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران
مهندس *عليرضا صادقي از هواداران آيت الله بروجردي در مهرماه سال 1385 طي يورش نيروهاي امنيتي به منزل شخصي آقاي بروجردي بازداشت و پس از تحمل ماهها زندان و سلول انفرادي به 2 سال حبس تعزيري محکوم گرديد ، آقاي صادقي در مهرماه سال جاري به دادسراي ويژه روحانيت احضار و جهت اجراي حکم صادره به زندان اوين منتقل گرديد.
نامبرده پس از بروز بيماري قلبي در زندان و به وخامت گرائيدن حال جسمي با نظر مسئولان مربوطه به مرخصي استعلاجي اعزام گرديد ، روزگذشته اين دگرانديش مذهبي عليرغم عدم به پايان رسيدن دوره درمان خود مورد بازداشت نيروهاي امنيتي قرار گرفت و مجدداً به زندان اوين برگردانده شد. خانواده وي به شدت نگران وضعيت جسمي و سرنوشت ايشان هستند و از نهادهاي بين المللي استمداد مي طلبند.
*یادآور می شود با توجه به اینکه مجموعه فعالان حقوق بشر نام شخص مذکور را « علیرضا صادقی » قید نموده لیکن نام ایشان به « محمد رضا صادقی » اصلاح می گردد.
۱۳۸۷ آبان ۱۳, دوشنبه
طبق گزارشهای رسیده، پیروان آیت الله بروجردی که در آبان ماه 1385 بازداشت شده بودند، در هنگام بازجویی در بند 209 زندان اوین مورد شکنجه و تهدید قرار می گرفتند. تقریبا بعد از 11 ماه همه آنها با تودیع وثیقه هایی بین 50 تا 100 میلیون تومان بطور موقتی آزاد شدند.
کمپین در این مورد گفت که "پیروان آیت الله بروجردی صرفا بخاطر حمایت از ایشان بازداشت شده اند که نقض آزادی افکار و باورهای آنان میباشد. این زندانیان از حقوق اولیه خود محرومند و با آنها در زندان بدرفتاری می شود. آنها باید از زندان آزاد شوند."
کمپین بر وظیفه مقامات ایرانی در مورد حفاظت از سلامت و وضعیت جانی آیت الله بروجردی تاکید کرد. به گفته نزدیکان آیت الله بروجردی، ایشان که در آبان ماه 1385 بازداشت شد، در طول دوره بازداشت مورد شکنجه و بدرفتاری قرار گرفت. در نتیجه این شرایط، وضعیت سلامتی ایشان بشدت رو به وخامت گذاشت و ایشان در حال حاضر نیاز به مراقبتهای فوری پزشکی دارند.
پیروان آیت الله بروجردی که در زندان هستند:
1- مسعود سماواتی؛ 47 ساله، کارشناس ادبیات، متاهل و صاحب دو فرزند است و در حال حاضر در حال گذراندن حکم 5 سال زندان در تبعید در خرم آباد است.
2- علیرضا منتظر؛ 37 ساله ،متاهل و صاحب یک فرزند است. ایشان در حال حاضر در حال گذراندن حکم 4 سال زندان در تبعید در کرمانشاه است.
3- حبیب قوتی؛ 30 ساله و کارشناس ارشد حسابداری است. ایشان متاهل است و در حال حاضر در حال گذراندن حکم 4 سال زندان در تبعید در همدان است.
4- مجید الستی؛ 35 ساله و کارشناس ارشد عمران است و در حال حاضر در حال گذراندن حکم 4 سال زندان در تبعید در زنجان است.
5- مهرداد سوری؛ 35 ساله و تکنسین برق است که حکم دو سال زندان دریافت کرده و در حال حاضر در زندان اوین بسر می برد.
6- محمد رضا صادقی؛ 36 ساله و مهندس کامپیوتر است و به 2 سال زندان محکوم شده است که در حال حاضر در زندان اوین می باشد.
7- حسن هریسچیان؛ 35 ساله، متاهل و صاحب یک فرزند است. هریسچیان مهندس عمران است و به دو سال زندان محکوم شده است و در حال حاضر در زندان اوین است.
8- علی اربابی؛ 38 ساله است که به 2 سال زندان محکوم شده است و در حال حاضر در زندان اوین است.
9- کامبیز حسینی؛ 28 ساله است که به 18 ماه زندان محکوم شده است و در حال حاضر در زندان اوین نگهداری می شود.
۱۳۸۷ آبان ۱۲, یکشنبه
اصلاحگرايان و هوشياران ايران زمين را مورد خطاب قرار مي دهد
اين آزاديخواه وطن پرست كه تماميّت و موجوديّت اعتباري و اعتقادي خويش را در راه نجات مردم ايران هزينه كرده است ، انتظار حمايت بيشتري از جانب دگرانديشان مبارز در داخل و خارج از وطن دارد . ايشان در اين فايل كوتاه صوتي به رفع شبهات و ابهامات موجود در قبال واژگاني چون مدعي العموم ، نماينده ي ملّت و پيشواي ديني پرداخته و شاه كليد پيروزي ملت آزاده ي ايران را همدلي و رفع سوء تفاهمات در مبارزه با اشغالگران ديني مي داند .